Categorieën

VTM-Ondermode doet er alles aan om een goed product te leveren. Mocht u bestelling desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u deze binnen 14 dagen (op eigen kosten) ruilen of retour sturen.

Retouren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen. U kunt uw artikel retourneren door een mail te sturen naar info@vtm-ondermode.nl, met daarin het te retourneren artikel, uw bank en contactgegevens. Na ontvangst van het artikel, krijgt u dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan VTM ondermode geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terugstorten.

Ruilen

Als u wilt ruilen, stuur dan de artikelen retour en plaats een nieuwe bestelling in de webshop. De bestelling die u retour stuurt wordt vervolgens gecrediteerd.
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een product. Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar 020-6332149 of mailen naar info@vtm-ondermode.nl.

Wij streven altijd naar de beste service en doen dan ook ons uiterste best om voor u de juiste oplossing te vinden. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag terug in onze webshop.